Tubes Free

Tuberne kan hentes, ganske frit, ved at klikke på billederne.
Bruger du dem på din hjemmeide, ser jeg gerne at du sætter et link på til min side.  jeg har brugt mange timer på at fremstille dem.  
J

Jeg kunne godt tænke mig at få en respons hvis nogen henter mine tubes, bare for at se om det er umagen værd at lave dem.

 Everything on this page is for free.  If you use them, on your website, please put a link on your site to mine. I have spent many hours making them.

 På billedet ser du et "maleri", hovedsageligt lavet af tubes.

Jeg har lavet en gynge og nogle træer. Derefter har jeg taget en tube med Græs. Find en du kan lide i Tube oversigten. Vælg også en himmel. Løvet på træet, er den brush der hedder "Tæt løv". Den findes under de fri Brushes. Sæt størrelsen ret lille, for at give det beste resultat. Jeg har Lagt skygger både på jorden og i trækronen. Når gyngen er "Hængt op" skal du også lige lægge lidt skygge under den. Brug dit "burn tool" til at mørkne græsset med. Det giver det mest naturlige indtryk. Læg de forskellige ting i hver deres lag. Lav også et layer med løv, der skal ligge under det layer hvor træstammen er. Det skal give indtryk af at der er løv, også på den anden side af stemmen. Vand og græs er tubes der fulgte med nogle forskellige ting som man kunne få sammen med version 8 som extra tubes.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at besøge pspforum og stille dine spørgsmål her.