Tubes Free

Tuberne kan hentes, ganske frit, ved at klikke på billederne.
Bruger du dem på din hjemmeide, ser jeg gerne at du sætter et link på til min side.  jeg har brugt mange timer på at fremstille dem.  

Jeg kunne godt tænke mig at få en respons hvis nogen henter mine tubes, bare for at se om det er umagen værd at lave dem.

 Everything on this page is for free.  If you use them, on your website, please put a link on your site to mine. I have spent many hours making them.

 Vand, jord og bjerge kan skabe nogle dejlige landskabsbilleder. Jeg har lavet dem som Tupes for at gøre det hele lidt nemmere. Jeg har lagt dem enkeltvis, da det er lettere at overskue, hvilket vand der går til hvilken himmel, o.s.v.

Jeg vedlægger original filen til det ene af billederne herunder, for at du kan danne dig et billede af, hvordan jeg har gjort. Klik på billedet herunder.

Som du måske kan se, har jeg lagt en anden farve på græsset, med et nyt "Ajustment layer". jeg syntes farven på jorden var for lys i forhold til det øvrige. Jeg har gjort træerne mørkere med "Burn tool" og granen er blevet lysnet her og der med "Dodge tool".

På billedet med vandet, har jeg dublikeret bjergene og brugt Flip i image menuen. Derefter har de fået Motion blur 180 o  Strength 48. derefter har jeg lavet vandrette streger der skal indikere bevægelse i vandet

Se alle tuberne her